Nye negle

Husk hjelmen

Jeg har haft lidt en fjolle dag, hvor jeg har “gået model” bare for sjov.

Der blev lavet nogle lidt userriøse film. men da jeg sad og så billeder/film igennem, syndes jeg aligevel den ene af dem var lidt relevant.

Film

Jeg så igår en reklame fra trafik styrrelsen, som hendvender sig til forældre, om at de skal stå fast ved at deres børn skal bruge cykelhjelm.                                                                                                       Jeg som forældre blev lidt stødt af reklamen, for selvføgelig skal min søn bruge cykelhjelm. Men jeg er nok også lidt dobbeltmoralsk, for jeg bruger ikke selv cykelhjelm og det er nok kun et spørgsmål om tid, før han begynder at spøger hvorfor jeg ikke skal have hjelm på. Undskyldningen med at jeg er voksen, den holder ikke helt. Jeg kan vel ligeså vel falde og slå hovedet, som et barn kan. Faktisk faldt jeg engang som barn på en cykel og fik hjernrystelse. Det var nogen meget lange uger, hvor jeg bare skulle ligge på en sofae og kigge op i loftet. Men jeg tog ikke ved lære af forskrækkelsen, for det var et kæmpe tabu at have hjelm på. Mine forældre kunne ikke tvinge mig, en hjelm på når de selv kørte uden.

Der hvor jeg vil hend med det her bolg indlæg, er at børn kun er børn og de spejler sig i de voksne. Så jeg sider lige nu og ser på hjelme. Så jeg kan få en bestilt hjem. Om jeg ser dum ud el. Ej. så om ikke andet for at være et godt forbilled for min søn.

 

Hjelm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye negle