Sønen har været på indkøb

En god fødselsdag.

IMG_1672 IMG_1673 IMG_1675 IMG_1680 IMG_1684 IMG_1689 IMG_1691 IMG_1694 IMG_1699 IMG_1700 IMG_1704 IMG_1706 IMG_1761 IMG_1858

Jeg har haft den mest fantastisk fødselsdag. Det er godt nok ved at være noget tid siden (29/7). Men den her oplevelse fortjener et indslag.

Jeg hader at have fødselsdag. Mest fordi jeg de sidste mange år bare har følt mig glemt, på min fødselsdag. Efter jeg har fået min søn, er jeg altid forduftet og har lavet et el. andet børnevenlig, bare mig og sønnike. I år var ikke en undtagelse.

Vi tog en tur til Århus, hvor vi skulle se cirkus summarum. åhhh gud en kø vi kom til. Jeg gik hend og blev lidt pessimistisk, men vi stod der og vendtede. Men det blev hurtig gjordt til skamme, da vi kom inde på pladsen. Udenfor teltet var der stilt aktiviteter op for ungerne, så vendtetiden gik nærmest alt for hurtig. De skulle dog stå i kø og når det var deres tur havde de ca. 5 min i aktiviteterne. Det var faktisk super godt, da der så ikke var en overflod af børn, der hopped ind i hinanden. I deres lille shop havde de forskellige rammasjang ting og motor milles briller, skulle helt klart med hjem.

Da vi bestilte billetterne, var er mulighed for at bestille en taske med vand, program, lidt slik, en drikkedunk, en madkasse samt en popcorn billet og popcorn høre sig jo til i et cirkus.

Forstillingen var super god, børnene blev virkelig revet med og min søn var dybt ulykkelig da den sluttede. Han kunne sagtens have set 2 timer mere. Det var den størst gave, at se sønnike så glad. Jeg kan kun anbefalde denne oplevelse. Jeg sider ihverftfald klar ved tastaturet, når de udgiver billetter til 2016 forstillingen.

Desværre måtte man ikke tage billeder under forstillingen, derfor er der ingen billeder inden fra teltet. Men jeg garantere for det var en fest.

Jeg lavede tidler et indslag om min søn der havde købt en gave til mig Her. må heler lige afsløre indholdet. Jeg var glad, han havde virkelig ramt plet.

IMG_1659

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sønen har været på indkøb